Over Bord Amsterdam

Bijna iedereen houdt van eten! Wij ook! Voor ons betekent eten meer dan alleen voeding. Het staat symbool voor gezelligheid, samen de dag doornemen met onze kinderen, of bijpraten met vrienden en familie. Eten is altijd een goed idee!

Vanuit deze liefde voor heerlijk eten, is ook onze passie voor servies ontstaan. De gerechten die in restaurants zo mooi worden gepresenteerd, steeds op andere borden. Servies dat je zelf ook wilt hebben. 

Zo ontstond ook de vraag; ‘wat gebeurt er eigenlijk met de borden die niet meer worden gebruikt?’. Uit navraag bleek dat bij ieder seizoen of nieuw menu, vaak ook nieuwe borden worden aangeschaft. De borden die niet meer worden gebruikt, worden vaak opgeslagen. Misschien dat ze nog eens van pas komen. Vaak is dit niet meer het geval en worden de borden niet meer gebruikt. Dat vinden wij zonde! 

Zonde dat relatief kort gebruikt servies dat zo mooi is, in de opslag van het ene restaurant ligt te verstoffen, terwijl andere restaurants juist borden aanschaffen. Dat is absoluut niet duurzaam en leidt tot onnodige verspilling.

Onze missie

Zo is het idee van Bord ontstaan; 
serviesgoed laten rouleren tussen restaurants, zodat de levensduur wordt benut en tegelijkertijd aan de vraag naar serviesgoed van restaurants wordt voldaan. Zo kan evengoed ieder gerecht worden gepresenteerd op het juiste bord en de ultieme klantbeleving worden gerealiseerd voor gasten, maar wel op een maatschappelijk verantwoorde manier.

 Bijkomend voordeel is dat wij vanuit onze eigen opslagruimte werken, zodat restaurants ook daarin voordeel behalen en er geen plek meer in de eigen opslagruimte wordt ingenomen door overbodig serviesgoed.

Wij zijn er trots op dat wij met ons idee restaurants kunnen ondersteunen in het voldoen aan de hoge eisen van gasten ten aanzien van presentatie en klantbeleving, op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Of je nu een nieuw restaurant begint, je huidige servies wilt vernieuwen of flexibiliteit en gemak wilt ervaren; ons servies abonnement biedt de perfecte oplossing. Ontdek de mogelijkheden van ons servies abonnement en laten we samen een positieve impact maken.

Sandra & Marloes

Wat maakt ons uniek?

Flexibiliteit:

Met ons servies abonnement geven we restaurants de flexibiliteit om het serviesgoed aan te passen aan veranderende seizoenen en menu’s, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over die terugkerende grote uitgave.

Kwaliteit:

Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld op basis van kwaliteiten trends, samen met onze klanten, zodat gasten kunnen genieten van een stijlvolle presentatie.

Duurzaamheid:

Wij geloven in het verlengen van de levensduur van servies, waardoor we samen met onze klanten bijdragen aan een groenere planeet.